Vi guidar dig till Nusaöarnas bästa hotell

HITTA DITT DRÖMHOTELL

Nusaöarna är tack vare närheten till Bali ett populärt resmål för alla från backpackers till lyxresenärer. Boendealternativen blir allt fler och allt bättre i takt med att antalet besökare ökar. Trots populariteten finns det fantastiska platser på Nusaöarna där du inte behöver trängas med andra.

 

På Nusa Lembongan ligger flest hotell längs huvudgatan i Jungutbatu och i närheten av den berömda Mushroom Bay. Sök dig till Tamarind Beach eller öns sydvästra del om du vill njuta av avskildhet. Ett annat fantastiskt alternativ är att bo på Nusa Ceningan, den lilla ön mellan Lembongan och Penida som är knappa 4 kilometer från nordöst till sydväst med drygt 6 kilometers promenad runt ön. Vill du få en unik upplevelse ska du söka dig till Nusa Penida. Ön är känd för sin storslagna natur och flertaliga dykplatser. Här finns ett begränsat antal hotell och framförallt bra budgetalternativ. Oavsett vilken ö du väljer att resa till kommer du få njuta av vackra stränder, härligt väder och avslappnad atmosfär.

Nusa Bagus Homestay

Nusa Bagus Homestay
Om du är ute efter ett riktigt bra budgethotell behöver du inte leta mer. För liten peng får du ett snyggt och bekvämt rum med uteplats mitt i centrala Jungutbatu. 

Royal Retreat

Royal Retreat

Välkommen till en av Lembongans härligaste resorter. Bo i vackra bungalows inte långt från Mushroom Bay. Här får du mycket för pengarna!

Batu Karang Lembongan Resort and Day Spa

Batu Karang Resort

Med ett av Lembongans bästa lägen är den här resorten en riktig pärla. Bo i egen villa med utsikt över Bali. För dig som vill lyxa till det på semestern.

Villa Tranquilla

Villa Tranquilla

Vackrare villa får du leta efter! Ligger nära Sandy Beach med gångavstånd till Mushroom Bay. Vi skulle boka redan idag om vi vore du!

NUSA LEMBONGANS BÄSTA HOTELL

NUSA CENINGANS BÄSTA HOTELL

Yellow Bridge Homestay

Yellow Bridge Homestay

Detta lilla homestay har snabbt seglat upp som Ceningans mest populära hotell. Bra läge precis vid bron och dessutom väldigt prisvärt.

The Dafish

The Dafish

Välkommen till ett av Ceningans mest omtyckta hotell. Beläget på västra delen av ön där du bor nära bl.a. Blue Lagoon. Njut av lugnet i din sköna bungalow.

The Bridge Huts

The Bridge Huts

Med ett av Ceningans bästa lägen är det inte konstigt att detta boende är så populärt. Välj mellan fem fina bungalows precis vid strandkanten. 

Ceningan Resort

Ceningan Resort

Det perfekta boendet för dig som gillar äventyr. Här anordnas många roliga aktiviteter. Ligger på Ceningans nordöstra spets med boende i charmiga bungalows. 

Timbool Bungalow

Timbool Bungalow

På norra Penida hittar du detta charmiga guesthouse med nya fina bungalows. Bra läge nära stranden. Ett mycket prisvärt boendealternativ.

Ananta Bungalow

Ananta Bungalow

Här bor du med Penidas bästa snorkling precis utanför dörren. Mysigt hotell vid Crystal Bay, på västra Penida. Här kommer du njuta av härliga dagar! 

Kubu Ganesh Guesthouse

Kubu Ganesh Guesthouse

Ett av Penidas mest populära boenden. Beläget precis vid havet på norra delen av ön. Här får du möjlighet att njuta av det allra bästa av Penida.

Coco Resort

Coco Resort

Prisvärt mellanprisboende på västra Penida. Läget kunde inte vara bättre, med närhet till Crystal Bay. Här bor du i vackra bungalows kring poolen.

NUSA PENIDAS BÄSTA HOTELL