Vi guidar dig till Giliöarnas bästa hotell

HITTA DITT DRÖMHOTELL

De tre öarna må ligga en dryg kilometer ifrån varandra men de har alla sin speciella charm. Oavsett vilken ö du väljer att resa till kommer du få uppleva pudervita stränder, kristallklart vatten och fantastisk snorkling och dykning - allt det som Giliöarna är kända för. Det som gör Giliöarna till en av de mest avslappnade platserna på jorden är att öarna är bilfria. Det finns inga motorfordon som stör lugnet och det enda sättet att ta sig runt öarna är att åka cidomo (häst och vagn), cykla eller promenera. Det är just lugnet som gör att de som reser till Giliöarna för att stanna ett par dagar ofta spenderar betydligt längre tid här. 

Vi får mycket frågor om vilka hotell som är bäst - och billigast - på Giliöarna. Faktum är att Giliöarna har massor av bra boendealternativ - allt från billiga hostel till lyxiga resorter. Här har vi listat våra favoriter!

ERV
Little Woodstock Homestay

Little Woodstock Homestay

Är du backpacker på liten budget? Då kommer du trivas på Trawangans populäraste hostel. Här bor du riktigt billigt (och prisvärt) nära stranden på den östra sidan. 

Jali Resort

Jali Resort

För dig som vill bo fint till billig peng. Ett av Trawangans mest prisvärda hotell som dessutom ligger riktigt bra på nordöstra delen av ön. Ett toppval!

Kaleydo Villas

Kaleydo Villas

Välkommen till ett av Trawangans just nu bästa hotell. Här bor du i vackra bungalows, vissa med egen pool. Därtill är läget riktigt bra, nära den östra stranden.

Le Pirate Gili T

Le Pirate

Du har inte varit på Gili T om du inte har gjort ett stopp på berömda Le Pirate - ett av Trawangans coolaste hotell. Här bor du i snygga bungalows på nordvästra stranden.

GILI TRAWANGANS BÄSTA HOTELL

GILI MENOS BÄSTA HOTELL

Meno Dream Resort

Meno Dream Resort

Charmigt och alldeles unikt budgethotell som blivit ett av öns mest populära boenden. Här bor du i bungalows och läget är riktigt bra, mitt på ön med nära till allt. 

MAHAMAYA

MAHAMAYA
Fantastisk resort på Menos nordvästra spets. Om du vill unna dig något extra på semestern är det här helt rätt ställe. Här får du mycket lyx för pengarna.

Meno Suites

Meno Suites

Välkommen till ett av Menos mest prisvärda boenden. Här bor du i villa med egen pool på öns sydvästra del där du kan njuta av lugn och avskildhet. 

AVIA Villa Resort

AVIA Villa Resort

Bo i en egen strandvilla med pool på sydvästra Gili Meno, ett av öns bästa lägen. Här kan du fullkomligt njuta av sol, bad och fantastiska vyer. Ett riktigt bra val!

Djamezz Lumbung

Djamezz Lumbung

Välkommen till Airs bästa budgethotell. Kanonbra läge på öns nordöstra spets med fantastisk sköldpaddssnorkling precis utanför dörren. 

Casa Koko

Casa Koko
För dig som inte vill bli störd på semestern är den här vackra villan ett perfekt alternativ. Ligger på öns södra del, nära till det bästa Air har att erbjuda.

Captain Coconuts

Captain Coconuts

Här är ett av Airs mest populära hotell och vår absoluta favorit. Här bor du i vacker bungalow eller charmig sovsal. Dessutom är restaurangen riktigt bra!

Villa Slow

Villa Slow

Om du inte kan få nog av vackra hem så kommer den här resorten inte göra dig besviken. Bo i villa med egen pool, precis vid stranden på västra Air.

GILI AIRS BÄSTA HOTELL